Gör dig redo och avspänd inför långa lopp med hjälp av massage

posted in: Utrustning | 0

Stora terränglopp och långa springlopp kan tära mycket på kroppen, och det krävs att man är väl förberedd inom alla de möjliga faktorer man kan tänka sig – allt från rätt träning innan loppet till rätt kläder och förstås också den rätta maten. Även om Yddingeloppet dels är ett lopp för dig som vill springa med andra och ha kul så är det fortfarandande de som tävlar i de olika klasserna, och extra viktigt är det för dessa att man är förberedd innan loppet.

massageUndvik stelhet i kroppen med massage
Inför ett lopp så vill man ju förstås vara så elastisk och rörelsemöjlig som bara möjligt, så om du känner att du är stel i en del av kroppen så kan en massage vara oerhört bra att ta till sig. För den som tränar, motionerar och springer så har massage mängder och åter mängder med fördelar, men för att nämna ett par stycken så kan du göra dina spända och stela muskler mjuka igen tack vare massagen, samt att du också ökar blodcirkulationen till musklerna vilket ökar dina musklers prestation.

Vidare så får du förstås andra fördelar såsom ökat immunförsvar och en helt enkelt lugnare, friskare och skönare kropp att vara i – någonting som kan vara minst sagt essentiellt inför ett lopp såsom Yddingeloppet.

Bor du i Uppsala och ofta deltar i lopp så är det http://www.uppsalalaserochmassage.se/ du ska ta och besöka. Där erbjuds du högklassig massage samt laserbehandlingar av olika inriktningar. Ibland så kan man kombinera massage och så kallad laserterapi för att behandla en mängd med olika åkommor som kroppen drar på sig tack vare stelhet, inflammationer oh annat. Allt du behöver veta om detta kan du läsa http://www.uppsalalaserochmassage.se/.