Företagsmassage på arbetet

posted in: Okategoriserade | 0

Många sitter idag framför datorn hela dagen på arbetet. Stillasittande och lätt framåtböjd. Genom detta blir många också väldigt stela och får ont i axlar och rygg. Arbetsgivaren hjälper ofta till med bra skrivbord och stolar men glömmer bort att friskvård är en bra lösning. Genom att ta dit någon som masserar på jobbet företagsmassage så kommer också allt fler att nyttja det. Ta hand om de anställda redan innan de blir sjuka!

Företagsmassage som friskvård
Många företag erbjuder idag en summa i friskvård. Det behöver inte vara mer än en tusenlapp eller två men det gör ofta stor skillnad. Det motiverar de anställda till att röra sig. Vad de kan köpa för sina friskvårdspengar varierar från företag till företag men också utifrån vad skatteverket säger. Genom att ta till företagsmassage på arbetsplatsen blir förmodligen ännu fler motiverade till att ta steget och nyttja friskvård.

Företagsmassage istället för sjukskrivning
Det är dyrt att ha sjukskrivna personer i företaget. Istället för sjukskrivning går det att i förväg förebygga besvär så som ont i rygg och nackar. Se till att erbjuda företagsmassage på plats på ert företag istället. Be medarbetaren att avsätta en tid för att kunna slappna av och mjukna upp igen. Många mår bättre efter en massage och det är ett enkelt sätt att minska sjukskrivningar på.